Geschreven door admin 08:39 Uncategorized

Welke Jeans kies jij?

Jeans zijn er in verschillende stijlen om zoveel mogelijk bij jouw wensen en lichaam te passen. Ook de pasvorm van de jeans zorgt voor een eigen stijl. Bij jeans, voornamelijk taillehoogte en beenbreedte. De pasvorm van de jeans bepaalt hoe de broek wordt gedragen, wat ook de stijl van de jeans bepaalt. Ben je op zoek naar een specifieke stijl voor de perfecte jeans? Hieronder hebben we een volledig overzicht van alle pasvormen. Kijk snel en vind jouw favoriete spijkerbroek zoals Miracle of Jeans bij Inuz.

Verschillende soorten jeans fits

Slim fit
Slim fit is een trend in jeans, slim fit jeans passen vanaf de onderkant van het been tot aan de enkel. Voor optimaal comfort is deze broek meestal voorzien van elasthaan (stretch).

Tapered fit
De taps toelopende pasvorm is het beste van twee werelden en is momenteel erg populair als herenjeans. De broek valt als een normaal model, maar is smal bij de enkel, als een slank model. Ideaal als je stevige bovenbenen hebt maar toch skinny jeans wilt dragen.

Straight fit
Straight leg jeans is een goede regular jeans met rechte pijpen. Deze pasvorm is niet zo ruim als de normale pasvorm, maar is toch zeer comfortabel om te dragen. De taille van de broek is meestal iets hoger dan de slim fit of taps toelopende versie van jeans.

Regular fit
De klassieke jeans met rechte pijpen die elke man kent. De broek heeft een hogere taille dan alle andere jeans en heeft een rechte pijp. De regular fit is een klassieke jeans voor de gemiddelde persoon die comfort wil, maar niet aan de fashion-forward kant hoeft te zijn.

Bootcut
Bootcut jeans met uitlopende pijpen. De jeans wordt wat langer gedragen en de pijpen vallen bijna op de hielen. Deze jeans ziet er cool uit met een paar hoge topjes met een spitse neus die onder de broekspijpen steekt. Zorg er bij het dragen van sneakers voor dat de broekspijpen niet te ver vallen. Dit komt omdat de pijpen anders vast komen te zitten onder je sneakers.

Stretch fit
Tegenwoordig vind je stretchjeans in alle jeansmerken. Optimaal comfort wordt gecreëerd door de toevoeging van elastaan. Stretchjeans worden vooral gebruikt in slimfit en taps toelopende pasvormen. Elasthan zorgt ervoor dat skinny jeans comfortabel blijven.

(Visited 21 times, 1 visits today)
Sluiten