Geschreven door admin 09:00 Uncategorized

Het kopen van de perfecte jeans. Tips

Je hebt vast wel een item in je kast dat je regelmatig draagt. Een wit t-shirt of overhemd dat zo goed zit dat je het liever draagt. Mooie basics die je honderd keer kan wassen en mooi blijft. In dit gedeelte “Basisgids voor kledingkasten” delen we tips voor het vinden van het perfecte essentiële stuk. Waar moet je op letten bij het kopen van een kledingstuk, hoe onderscheid je kwaliteit en kwantiteit. Omdat het een item is dat jaren meegaat, geen kledingstuk dat na een seizoen weggegooid kan worden.

De perfecte spijkerbroek
De vorige keer dat we het witte overhemd onder de loep namen, was dit keer de jeans aan de beurt. Items die alle kanten op kunnen en de basis vormen van bijna elke look. Door het brede assortiment en de verschillende varianten is er voor ieder wat wils.

Getailleerde jeans zijn altijd een goede investering. Maar het vinden van de perfecte spijkerbroek kan best lastig zijn. Ik probeerde mezelf tien keer in de paskamer te persen en kwam steeds weer tot de conclusie dat de spijkerbroek niet paste of te strak zat. Om je op weg te helpen, hebben we tips gedeeld over waar je op moet letten bij het winkelen voor de beste jeans.

De pasvorm
Je vindt jeans in veel verschillende stijlen, wassingen en pasvormen. Kies de stijl die het beste bij je lichaam past. Elk personage vraagt ​​om een ​​andere maat jeans. Het is belangrijk om een ​​jeans te kiezen waar jij je prettig bij voelt. Neem dus de tijd om je favoriet te vinden.

Skinny jeans
Deze jeans is het meest bekend van allemaal. Deze broek valt aansluitend en de pijpen lopen smal naar de enkels. Het model accentueert je benen en is goed te combineren met hoge laarzen.

Straight leg jeans
De broekspijpen van deze spijkerbroek lopen recht naar beneden. De straight leg is een klassieker onder de spijkerbroeken en past bij veel lichaamsvormen.

Flared jeans
Deze jeans met wijd uitlopende pijp is geïnspireerd op de hippie-broek uit de jaren zeventig. Een flared jeans laat je je benen optisch langer lijken, het benadrukt je rondingen en zorgt voor een mooi gevormd silhouet.

Hoge taille jeans
Met deze spijkerbroek leg je het accent op je taille en maakt je benen optisch langer. De hoge taille jeans laat je rondingen goed uitkomen en zitten vaak erg comfortabel.

Lage taille jeans
In tegenstelling tot de hoge taille valt de lage taille juist extra laag onder je heupen. Deze type jeans laat je figuur goed uitkomen en maakt je benen optisch korter.

Cropped jeans
Dit is een kortere variant die een stuk boven je enkels uitkomt. Deze broek kan ervoor zorgen dat je benen korter lijken, maar in combinatie met hakken lijken je benen langer.

Tips voor het kopen van de perfecte jeans
Als je lang van jeans wilt genieten, is het aan te raden om de beste kwaliteit jeans te kiezen. Een goede jeans hoeft geen fortuin te kosten. We hebben gekozen voor jeans van katoen (met een kleine hoeveelheid elastaan) zodat ze langer meegaan en mooi blijven. Dit maakt het voor jou makkelijker om de perfecte jeans te vinden.

(Visited 51 times, 1 visits today)
Sluiten